Про безпеку на вулиці Суворова (Відео)

Публічна акція поліції та громадських організацій відбулася в Херсоні між планетарієм та Корабельною у місті радою на вулиці Суворова 7 вересня і неабияк привернула увагу жителів, особливо сподобалось дітям.

На учасників чекали кілька цікавих локацій:
✅ навчання самозахисту для дорослих і дітей;
✅ фотозона з мотоциклами, автомобілями поліції, амуніцією та “Щенячим патрулем”;
✅ майстер-клас з виготовлення світлоповертаючих брелоків;
✅ виставка “Небезмежність” присвячена стріт-харасменту (від англ. «harassment» — переслідування, домагання) — форма дискримінації, яка включає будь-яку небажану та настирливу фізичну і словесну поведінку, що ображає або принижує людину або порушує недоторканність її приватного життя. Іншими словами, харасмент (переслідування) складається з повторюваних і наполегливих дій по відношенню до людини, щоб мучити її, знецінювати і підривати її авторитет в очах інших, засмучувати або провокувати реакцію);
Джерело: Шевченко, З. В. (Уклад.). (2016). Словник ґендерних термінів. Черкаси: видавець Чабаненко Ю.);
✅ профілактика проти вживання наркотичних речовин.
Та ще багато цікавого та пізнавального!

Докладніше дивіться у сюжеті Поліни Дейнеги та Вадима Коробова, ТРК “Херсон Плюс””

Організатори акції сподіваються, що спільні зусилля ГУНп в Херсонській області, Управління патрульної поліції та громадських організацій – ХОЦ “Успішна жінка”, Інформаційного ресурсного центру “Правовий простір”, Центру культурного розвитку “Тотем”, Бізнес асоціації “Ми – херсонці”, найближчим часом увінчаються успіхом, та у Херсоні нарешті з’явиться перший безпековий Громадський простір!