Наближаючи мрію (29.09.2022)

Наближаючи мрію (29.09.2022)

Ще до війни у нас була традиція присвячувати день народження важливій справі й таким чином його відзначати наближаючи мрію. Але російські окупанти примусили відкласти довоєнні мрії.

Вересень 2022. Херсонщина окупована. Мрія – деокупація рідного міста від російських загарбників. Віримо, кожен з нас може наблизити мрію допомагаючи захисникам України й один одному. І внесок кожного є вагомим!

Тому у свій день народження, директорка ІРЦ «Правовий простір» Наталя Бімбірайте зробила допис у соцмережах: “Щиро вдячна за перші привітання з днем народження, які вже отримала. Та святкувати буду в рідному Херсоні після перемоги. А зараз всі мої думки про наших захисників на фронті, від кого залежить наша перемога і той час, коли ми зможемо повернутися додому. То ж хто має бажання, можете мене привітати будь-якою пожертвою. Зібрані кошти підуть на забезпечення земляків зі штурмового батальйону на Херсонському напрямку”.

За короткий час вдалося зібрати 15 тисяч гривень, придбати й передати херсонцям до штурмового батальйону бінокль, дальномір й тактичні рукавички.

Несподівано й зворушливо було отримати з фронту подяку від земляків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *